Resolusi 2009

Yah resolusi lagi… Tetep keep fighting…

Jadi malu diriku hal sepele yang ada di resolusi 2008 aja ada yang ga’ terealisasi. Tapi kalo di evaluasi…. mungkin bisa di improve di tahun 2009 ya… kaya’nya ga perlu masuk ke blog deh untuk resolui 2009 cukuplah ngendon di diaryku…. Yah berharap makin SMART aja buat bikin resolusi dan target di 2009.

NB : SMART : Specific, Measurable, Achievement, Realistic, Time –> yang A nya ga yakin tapi kalo ga salah itu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s